Athen 2017

Mandag nat tog vi af sted til Athen, først fra Vejle til Kastrup(tog), derefter med fly til Athen. Vi ankom til 30 graders varme og højt solskin. Vi boede 1½ km fra parlamentsbygningen, tæt på Omonia Stationen og det sprudlende gadeliv. Eleverne travede sig gennem gaderne både til Akropolis tempelbjerget, Stygmata og parlamentet- her var vi inde og se det gamle royale palads, som nu er hovedsæde for det græske parlament. Herudover fik vi set Plaka, som er det gamle centrum med snævre gader og sourvinir butikker og det mere moderne Allou-Fun-Park(Her prøvede eleverne horror house og alle karrusellerne sammen med lærerne). Fredag rejste vi hjem med lidt glød i kinderne og 4 kulturelt lærerige dag i rygsækken.