Aktiviteter i SFO

SFO 8-kant er et tilbud til alle børn, som vi i år har mandag, tirsdag fra 12.25-14.30 og onsdag fra 13.15-14.30. Der er børn med fra 4. og 5. klasse. Når vi planlægger aktiviteter i SFO 8-kant, tages der hensyn til børnenes ønsker. Det giver børnene mulighed for at vælge ud fra deres interesser. Vi tager hensyn til de skiftende årstider, og laver aktiviteter, der passer til årets gang.

SFO - lokalet

Vi har primært vores aktiviteter i SFO-lokalet, hvor børnene ofte har mulighed for at lave noget kreativt, men det er også her de har mulighed for at lege, spille iPad, Wii eller PS4.

Legepladsen og det grønne område

Vi ønsker også at bruge legepladsen hver dag. Om mandagen har vi valgt at alle skal være ude. Nogle gange sætter vi aktiviteter i gang. Det kan f.eks. være bål eller at lave fuglemad. Nogle gange går vi også over på det grønne område, hvor vi bl.a. bruger multi-banen.

Hallen

Vi har hallen fast mandag og onsdagen eftermiddag. Hvis hallen er ledig andre dage prøver vi så vidt muligt at bruge den – specielt i vinterhalvåret. Nogle gange deler vi det også op, så det er enten 0. – 3. klasse eller 4. og 5. klasse som har hallen.

Køkkenet

Vi har også madværksted i køkkenet om tirsdag. Derudover prøver vi at medinddrage børnene i at lave eftermiddagsmad de andre dage.

Billedværkstedet

Onsdag er der mulighed for at gå over i billedkunst og lave noget kreativt. Desuden prøver vi også at bruge rummet nogle gange til andre aktiviteter, så vi ikke er så mange børn i SFO-lokalet.

Ture ud af huset.

En gang i mellem tager vi ud af huset. Vi har bl.a. taget til Legoland og Givskud Zoo. Vi er ofte til spotlight i Give. Vi planlægger også ture sammen med indskolingen. Desuden har 3.-5. kl. en tradition for at tage på juleindkøbstur til Vejle eller Kolding.