Busprincipper

Karlskov Friskole tilbyder bus til alle elever til og fra skole. Der udarbejdes en ny busplan til skoleårets start. Følgende principper anvendes:

▪ Indskolingen: hentes ved busstoppested så tæt på hjemme som muligt

▪ Mellemtrinnet: Afstanden til busstoppestedet sker under hensyntagen til farlig vej, men en vis gå/cykelafstand kan forekomme.

▪ Udskolingen: afstanden til busstoppestedet kan være op til 2,5 km fra hjemmet.

Hvis ikke elleve er ved opsamlingsstedet i det på køreplanen planlagte tidspunkt, fortsætter bussen uden yderligere varsel.

Eleverne skal som hovedregel sidde ned i bussen og have sele på i det omfang, der er solgt. Vi følger glædende lovgivning om buskørsel af børn.

Skal I holde børnefødselsdag, og bruge bussen som transport, er det vigtigt at give besked til busselskabet, hvis kørslen ligger udenfor den ordinære rute, er det skolen uvedkommende og afregning sker mellem busselskab og forældre.

Kontaktoplysninger:

Give Taxi og Busselskab V. Tommy Karlskov Møllebjergvej 1, 7323 Giv Telefon: 22 22 29 29.