Busprincipper

Karlskov Friskole tilbyder bus til alle elever til og fra skolen. Der udarbejdes en ny busplan til skoleårets start. Følgende principper anvendes:

▪ Indskolingen: Hentes ved busstoppested så tæt på hjemmet som muligt

▪ Mellemtrinnet: Afstanden til busstoppestedet sker under hensyntagen til farlig vej, men en vis gå/cykelafstand kan forekomme.

▪ Udskolingen: Afstanden til busstoppestedet kan være op til 2,5 km fra hjemmet.

Hvis ikke eleven er ved opsamlingsstedet på det i busplanen planlagte tidspunkt, fortsætter bussen uden yderligere varsel.

Eleverne skal som hovedregel sidde ned i bussen og have sele på, i det omfang der er seler. Vi følger glædende lovgivning om buskørsel med børn.

Skal I holde børnefødselsdag, og bruge bussen som transport, er det vigtigt at give besked til busselskabet. Hvis kørslen ligger udenfor den ordinære rute, er det skolen uvedkommende og afregning sker mellem busselskab og forældre.

Kontaktoplysninger:

Give Taxi og Busselskab V. Tommy Karlskov Møllebjergvej 1, 7323 Giv Telefon: 22 22 29 29.